Висловлюємо щиру подяку асистенту кафедри географії України і туризму ТНПУ ім. В. Гнатюка Дударчук Катерині Дмитрівні за подаровану бібліотеці книгу.

Дударчук К. Д. Історико-культурні туристичні ресурси Тернопільської області: стан збереження та використання : монографія / К. Д. Дударчук. — Тернопіль : ТНПУ·ім.·В.·Гнатюка, 2013. — 200 с. — ISBN 978-617-595-008-1

  Монографія присвячена питанню суспільно-географічного дослідження історико-культурних туристичних ресурсів Тернопільської області, їх оцінюванню та визначенню можливостей для оптимального використання у процесі туристичної діяльності. У дослідженні поглиблено теоретико-методичні засади вивчення туристичних ресурсів, розроблено і адаптовано модель бальної оцінки історико-культурних ресурсів території, на основі якої виявлено ресурсні можливості для розвитку туризму в регіоні. Висвітлено компонентну структуру історико-культурного потенціалу регіону. Проаналізовано стан збереження, територіальну диференціацію і сучасний рівень використання у туризмі історико-культурних туристичних ресурсів Тернопільської області. Здійснено оцінювання історико-культурних туристичних ресурсів у розрізі населених пунктів Тернопільської області, на основі їх територіальних поєднань здійснено ресурсно-туристичне районування території. Обгрунтовано перспективи розвитку різних видів туризму з погляду на територіальні поєднання історико-культурних туристичних ресурсів та стан туристичної інфраструктури у ресурсно-туристичних районах.
  Для наукових працівників, фахівців, викладачів, аспірантів і студентів географічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]