Висловлюємо щиру подяку пану  Микитюку Сергію Олександровичу за подаровану бібліотеці книгу.

Микитюк С. Ресурсний підхід до професійної підготовки майбутнього вчителя : монографія / Сергій Микитюк. — Х. : Монограф, 2012. — 342 с. — ISBN 978-617-7033-01-0

  У монографії узагальнено та обґрунтовано теоретико-методичні засади ресурсного підходу до професійної підготовки майбутнього вчителя. У роботі розкриваються витоки становлення ресурсного підходу, його розвиток як наукової категорії та в системі методологічних концепцій дослідження з питань підготовки майбутнього вчителя.
  Окрема увага приділяється розкриттю суті теоретичного обгрунтування концепції ресурсного підходу до підготовки вчителя, особливості прояву та урахування основних (фізіологічних, психологічних та освітньо-професійних) ресурсів студентів, їх готовності до педагогічної діяльності. Розглядаються умови науково-методичного забезпечення професійної підготовки майбутніх учителів на основі ресурсного підходу.
  Видання адресоване науковцям, викладачам, студентам, які цікавляться проблемами оптимізації та удосконалення умов та вимог до підготовки майбутніх учителів.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]