Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку ГО "Інститут лідерства, інновацій та розвитку"  за подаровану книгу.

Правові засади реалізації Болонського процесу в Україні : монографія / кол. авт.: В. Бугров, А. Гожик, К. Жданова [та ін.] ; за заг. ред. В. Лугового, С. Калашнікової. – К. : Пріоритети, 2014. – 156 с. – ISBN 978-966-8809-86-6

  У монографії висвітлено основні поняття, етапи та тенденції розвитку Європейського простору вищої освіти як мети Болонського процесу. Основні «магістральні лінії» та інструменти Болонського процесу (цикли вищої освіти, рамки кваліфікацій, ECTS, Додаток до диплома, забезпечення якості вищої освіти, визнання іноземних кваліфікацій, міжнародна академічна мобільність, міжнародні програми Європейського Союзу для модернізації вищої освіти) проаналізовані та представлені у виданні на основі аналітичних даних європейських і вітчизняних досліджень, результатів безпосередньої участі авторів монографії в діяльності національних експертних груп, робочих груп Міністерства освіти і науки України та Національної команди експертів з реформування вищої освіти.
  Праця призначена для: керівників науково-педагогічних і наукових працівників, студентів, аспірантів і докторантів вітчизняних ВНЗ, державних службовців і фахівців, які залучені до процесів європейської інтеграції вищої освіти України.


Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]