Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка  щиро вдячна колективу Міжнародної Академії МАРТІС "Золота Фортуна" за подаровану книгу.

Акімов, Д. І.  Роксолана [Ноти] = Roksolana : балет : в 2 актах, 10 сценах. Сцена № 4 : Гарем Султана / Д. І. Акімов. – К. : МАРТИС "Золотая Фортуна, 2013. - 384 с. + CD-ROM. - ISBN 978-966-2669-36-7

  У цій книзі публікується сцена № 4 з двохактового балету "Роксолана". У чудовому симфонічному творі автор зумів передати розмаїття багатонаціональної музичної палітри XVI сторіччя, часів правління ОсОсманського Султана Сулеймана та його жінки, слов'янки за пожодженням, Роксолани. У творі гармонійно поєднуються основи класичного симфонічного мистецтва та імпульсивні ритми початку ХХІ сторіччя. Унікальність та величезна зручність цієї збірки полягає у тому, що вперше в одному виданні поєднані клавір, оркестрові партитури та партії, які роздруковані окремо для кожної групи інструментів. Доктора Дмитра Акімова можна за правом називати гідним продовжувачем вікових традицій слов'янського класичного симфонічного  мистецтва. У творі глибоко розкриті теми патріотизму, любові, військової гідності та тонкої політики в час багаторічної війни, що охопила всю Європу.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]