Наукова бібліотека ТНПУ ім В.Гнатюка  щиро вдячна колегам бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Л. Українки за подаровані книги.

Бублейник Людмила. Вибрані праці / упоряд. і авт. передм. С. П. Муляр, Л.  К.  Оляндер. – Луцьк : Твердиня, 2013. – 708 с. – ISBN 978-617-517-160-8

  У збірник увійшли статті доктора філологічних наук, професора Людмили Василівни Бублейник (1934-2013), присвячені широкій мовній проблематиці, зокрема семантичним відносинам за ознакою внутрішньої форми в лексиці східнослов'янських мов, лексико-стилістичним відповідностям польської таукраїнської мов та перекладам близькоспоріднених мов.
Для науковців, викладачів-філологів, студентів-гуманітаріїв.

Людмила Василівна Бублейник : біобібліографічний покажчик / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки; Ін-т філології та журналістики, бібліотека ; уклад. І. П. Сидору ; упоряд. Л. К. Оляндер. – Луцьк : Вежа-Друк, 2013.- 132 с.

  У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях професора, доктора філологічних наук - Людмили Василівни Бублейник.
 Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1967 до 2013 pp., а також біографічний нарис та спогади колег. Для зручності в користуванні є іменний і алфавітний покажчики праць.
  Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами.
  Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах