Висловлюємо щиру подяку кандидату педагогічних наук, доценту кафедри педагогіки і методики початкового навчання Кодлюк Ярославі Петрівні за подаровану бібліотеці книгу.

Одинцова, Г.  Цікаве мовознавство в початковій школі : посібник для вчителя початкових класів / Г. Одинцова, Я. Кодлюк. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2003. – 208 с. – ISBN 978-966-07-2558-4

  Посібник містить пізнавальні мовознавчі матеріали, подані у доступній формі, цікаві завдання і вправи з основних розділів науки про мову, завдання-жарти, усмішки, мовознавчі розповіді, використання яких допоможе вчителеві викликати в учнів інтерес до мови не лише як навчальної дисципліни, а й самобутнього явища. Книга адресована вчителям початкових класів, вихователям груп продовженого дня, вчителям-словесникам, а також усім, хто цікавиться проблемами мови та її функціонування.

Кодлюк, Я. П.  Шкільний підручник як модель процесу навчання: історія, теорія, практика: результати науково-дослідної роботи (2008-2013 рр.) / Я. П. Кодлюк. – Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2014. – 46 с.

  Посібник репрезентує результати науково-дослідної роботи з історії, теорії та практики підручникотворення в галузі шкільної освіти, яка здійснювалася членами науково-дослідної лабораторії шкільного підручника у 2008-2013 рр.: список публікацій – понад 60 позицій; інформацію про апробацію результатів наукового пошуку; тематику захищених дисертацій і магістерських робіт; узагальнені висновки з проблеми дослідження та ін.

  Видання адресоване науковим працівникам, викладачам-педагогам, дослідникам-початківцям (магістрантам, аспірантам), студентам вищих педагогічних навчальних закладів.



Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]