Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка  щиро вдячна професору, доктору педагогічних наук Чепіль Марії Миронівні за подаровані книги.

Чепіль, М.  Іван Филипчак = Ivan Fylypchak : науково-педагогічна біографія / Марія Чепіль. – Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2014. – 76 с. – (Педагогіка в іменах ; вип. 1) – ISBN 978-966-384-286-8

  Видання містить коротку інформацію про життєвий і творчий шлях українського педагога Івана Пилиповича Филиплака (1871 - 1945), перелік його праць, виданих в Україні та за її межами, рецензії на твори, а також інформацію про листування І. Филипчака з відомими діячами, публікації про його творчу діяльність, іменний покажчик.
  Розраховане на наукових працівників, аспірантів, дослідників, вчителів, бібліотечних працівників, студентів, шанувальників культурно-освітнього життя України.

Чепіль, М.  Антін Лотоцький = Antin Lototsky (1881-1949) : науково-педагогічна біографія / Марія Чепіль, Надія Дудник. – Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2014. – 78 с. – (Педагогіка в іменах ; вип. 2) – ISBN 978-966-384-289-9

  Видання містить біографічний нарис про творчий шлях українського педагога Антона Львовича Лотоцького (1881 - 1949), псевдоніми та криптоніми, перелік його праць, виданих в Україні і за її межами, бібліографію творів, опублікованих у часописі "Світ дитини", а також інформацію про листування з відомими тогочасними діячами, публікації про його творчу діяльність, іменний покажчик.
Розраховане на наукових працівників, аспірантів, дослідників, вчителів, бібліотечних працівників, студентів, шанувальників культурно-освітнього життя України.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах