Висловлюємо щиру подяку докторам філологічних наук, професорам, викладачам кафедри історії української літератури ТНПУ ім. В. Гнатюка Лановик Зоряні Богданівні та Мар'яні Богданівні за подаровану бібліотеці книгу.

Лановик, З.  Теорія літератури: матеріали до курсу : навчально-методичний посібник / З. Лановик, М. Лановик. – Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2013. – 84 с.

  У навчально-методичному посібнику запропоновано матеріали до базового курсу «Теорія літератури» для студентів філологічного факультету четвертого року навчання: програма лекційного курсу, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, фрагменти праць, списки літератури. Система розроблених занять передбачає зв'язок курсу з суміжними дисциплінами - філософією, історією літератури, культурологією, мистецтвознавством, релігієзнавством та ін., а також із практикою викладання української та зарубіжної літератур у школі. Основна увага звернена не лише на всебічну фахову підготовку студента-філолога, а й на формування компетентного вчителя-словесника.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]