Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка щиро вдячна кандидату психологічних наук, доценту кафедри практичної психології ТНПУ ім. В. Гнатюка  Пеньковські Наталії Миколаївні та виконавчому директору благодійного фонду по роботі з дітьми-аутистами "Сонях" Шептицькому Роману Володимировичу  за подаровану книгу.

Пеньковська, Н. М.  Основи психологічного консультування в методі позитивної психотерапії : навчально-методичний  посібник / Н. М. Пеньковська, Р. В. Шептицький. – Тернопіль : Крок, 2014. – 268 с. – ISBN 978-617-692-190-5

  У посібнику висвітлюються актуальні питання загальної теорії індивідуального консультування, акцентується увага на значенні теорії особистості у практичній діяльності консультанта, викладаються засади позитивної психотерапії як сучасного напрямку, який розвивається в руслі гуманістичної психології.
  Посібник містить цікавий методичний інструментарій, який пройшов апробацію у практиці психологічного консультування та може бути рекомендований до застосування в роботі з клієнтами.
  Навчально-методичне видання адресоване студентам спеціальностей "Психологія" та "Практична психолоігя" денної, заочної форм навчання та післядипломної освіти, учасникам освітніх проектів з позитивної психотерапії, психологам-практикам та усім, хто займається самоосвітою і цікавиться проблемами консультаційної психології.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах