Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка щиро вдячна пані Романів Любі Мирославівні за подаровану книгу.

Романів, М. І.  А Вігор і Сян течуть... / Мирослав Романів – К. : Фенікс, 2014. – 312 с. ; 16 с. іл. – ISBN 978-966-136-151-4

  Книга спогадів Мирослава Романіва «А Вігор і Сян течуть...» - це сповідь зраненої печаллю душі, яка понад усе прагне мати крила, аби знову повернутися на батьківщину, побачити рідну батьківську домівку, поцілувати милу думкам та спраглому серцю землю.
  Взявши за основу автобіографічний сюжет, автор у своїх нарисах описав справжні події, що відбувались навколо Перемишля і сіл, що його історично оточували, розповів про долі українців, які там жили і стали учасниками важкої боротьби за незалежність свого краю.
  Книга є надзвичайно цінним документально-історичним матеріалом, адже при написанні Мирослав Романів використовував реальні імена людей, фотографії, листи, картосхеми, вирізки із газет. Весь цей калейдоскоп фактів допомагає читачеві не тільки заглянути у минуле й побачити на власні очі жахіття, які довелося пережити українцям на західних землях, а й відчути на собі емоції людського горя та переживань.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]