Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка щиро вдячна пані Алієві Сусанні Рустемівні за подаровану книгу.

Алієва, С. Р.  Теорія і методика формування крос-культурних цінностей у початковій школі АР Крим : монографія / С. Р. Алієва – Сімферополь: Кримнавчпеддержвидав, 2014. –256 с. – ISBN 978-966-354-605-6

  У монографії проаналізовано теоретичні і методичні засади формування крос-культурних цінностей у початковій школі АР Крим. Спираючись на стан дослідженості проблеми крос-культурних контактів у філософській, психолого-педагогічній, соціологічній, народознавчій літературах, розкрито сутність і структуру крос-культурних цінностей, уточнено зміст поняття «крос-культурні цінності», також уперше подано класифікацію українсько-кримськотатарських крос-культурних цінностей. Визначено критерії, показники та рівні сформованості крос-культурних цінностей у дітей молодшого шкільного віку, які навчаються у школах АР Крим. Експериментально перевірено педагогічні умови формування крос-культурних цінностей у дітей молодшого шкільного віку в школах АР Крим з опорою на особистісно орієнтований, людиноцентричний, культурологічний підходи, інтерактивні методики.
  Видання розраховано на наукових працівників, аспірантів, викладачів, студентів та усіх, хто цікавиться проблематикою співіснування культур, перехрестя цінностей і ціннісним ставленням до особистості.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]