Висловлюємо щиру подяку доценту кафедри комп'ютерних технологій ТНПУ ім. В. Гнатюка Цідилу Івану Миколайовичу за подаровану бібліотеці книгу.

Цідило, І. М.  Підготовка інженера-педагога до застосування інтелектуальних технологій у професійній діяльності : монографія / І. М. Цідило. – Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2014. – 422 с. –ISBN 978-617-595-029-6

  У монографії розглядається проблема підготовки інженера-педагога до застосування інтелектуальних технологій у професійній діяльності. Визначено зміст орієнтувальної основи діяльності, для початку формування якої закладаються інваріантні складові. Засвоєння орієнтувальної основи професійної діяльності до застосування інтелектуальних технологій досягається в процесі експериментального навчання, що будується на базі певної системи дидактичних принципів навчання. Впровадження експериментальної моделі безпосередньо пов'язано з розробкою експериментального навчального курсу «Інтелектуальні технології управління прийняття рішень», який побудований в логіці системного дослідження об'єкта вивчення. Використання системи якісних і кількісних критеріїв оцінки якості експериментального навчання і методів теорії можливостей, нечітких множин і методів інтервального аналізу доводить ефективність запропонованої системи підготовки інженера-педагога до застосування інтелектуальних технологій у професійній діяльності.
  Монографія може бути використана студентами, аспірантами та викладачами вищих навчальних закладів.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]