Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка  щиро вдячна кандидату педагогічних наук, доценту, етнографу, літературознавцю, поетесі Лідії Шевело (Л. С. Худаш) за подаровані книги.

Скарби науки і творчості Лідії Шевело (Худаш Л. С.) і Михайла Худаша : монографія / упоряд. та голов. ред. В. Тарчинець. – Львів : Бона, 2014. – 168 с. – ISBN 978-966-2626-27-8

  Інтернет - це скарбниця і оберіг досягнень багатьох країн і їх відомих особистостей. У цій книзі «Скарби науки і творчості Лідії Шевело (Худаш Л.С.) і Михайла Худаша» надруковані статті з інтернету про місто Дубровицю Рівненської області, її уродженицю Лідію Шевело (Худаш Л.С), яка проживає у Львові. Вона кандидат педагогічних наук, доцент, етнограф, літературознавець, почесний професор Малої Академії літератури і журналістики, керівник-консультант з науково-пошукової діяльності МАЛіЖ, поетеса, лауреат Всеукраїнської літературної премії «Гілка Золотого каштана», Огієнківської премії в галузі громадської, політичної та духовної діяльності, Міжнародної літературно-мистецької премії «Кредо Івана Франка».
  В інтернет-мережах розташовано статті про визначного українського мовознавця, лексикографа, ономаста, доктора філологічних наук, професора Худаша Михайла Лукича. Надруковано статті про його наукові і творчі здобутки.
  Ця книжка корисна для науковців, літераторів, бібліографів, бібліотекарів, студентів гуманітарних факультетів вищих навчальних закладів, журналістів і літераторів, а також вихованців Малої Академії літератури і журналістики.

Народознавчі Зошити = The Ethnology Notebooks : двомісячник. Зошит 5/6 (65/66) / голов. ред. С. Павлюк ; редкол.: О. Боднар, Г. Врочинська, М. Глушко [та ін.]. – Львів : [Ін-т народознавства НАН України], 2005. – 742 с. – ISSN 1028-5091

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]