Висловлюємо щиру подяку Редакційно-видавничому відділу Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди за подаровану бібліотеці книгу.

Кузнєцов, М. А. Психічні стани студентів у процесі навчально-пізнавальної діяльності : [монографія] / М. А. Кузнєцов, К. І. Фоменко, О. І. Кузнецов. – Харків : ХНПУ, 2015. – 338 с. – ISBN 978-617-7064-60-1

  У монографії розкривається психолого-педагогічний аспект проблеми особистісних факторів, що визначають динаміку психічних станів у процесі навчально-пізнавальної діяльності у студентів, що характеризуються різними рівнями успішності. Вивчено внесок особистісних, ситуаційних і діяльнісних чинників у актуалізацію, підтримання та динаміку основних функціональних систем психічних станів успішних і неуспішних студентів на семінарі, лекції та в умовах навчальної роботи вдома. Пропонується коригувально-розвиваюча програма, спрямована на вдосконалення психологічних механізмів саморегуляції психічних станів, що виникають у студентів у процесі навчально-пізнавальної діяльності.
  Для викладачів психології і педагогіки вищих учбових закладів, вчителів аспірантів, студентів.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]