Висловлюємо щиру подяку кандидату педагогічних наук, доценту кафедри педагогіки і методики початкового навчання Кодлюк Ярославі Петрівні за подаровані бібліотеці книги.

Довга, Т. Я.  Імідж сучасного вчителя : навчально-методичний посібник / Т. Я. Довга. – Кіровоград : Ексклюзив-Систем, 2014. – 144 с. – ISBN 978-617-7079-28-5

  У посібнику представлено загальні відомості з іміджології: виникнення та розвиток науки, сутність поняття "імідж", його різновиди. Розкрито зміст і структуру індивідуального іміджу особистості, схарактеризовано особистісно-професійний імідж учителя та показано його роль у педагогічному процесі.
  Посібник адресовано майбутнім учителям - студентам вищих педагогічних навчальних закладів, а також фахівцям, що вже знайшли себе в педагогічній професії. Однак сподіваємось, що його зміст зацікавить не лише педагогів. Адже знання про імідж сьогодні потрібні кожній людині, небайдужій до того, яке враження вона справляє на інших.

Комплексний підхід у формуванні навчальної діяльності молодших школярів : навчальний посібник / авт.-упоряд.: Т. Я. Довга, О. О. Нікітіна. – Ексклюзив-Систем, 2014. – 104 с.

  Посібник містить навчально-дидактичні матеріали з курсу «Компетентнісний підхід у формуванні навчальної діяльності молодших школярів» (для освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст»): програму навчального предмета (за вимогами кредитно-модульної системи); розробки лекційних та практичних занять із викладом основних теоретичних положень; термінологічний словник основних понять, додатки.
  Адресований студентам спеціальності «Початкова освіта», викладачам педагогіки та вчителям початкової школи.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]