Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору географічних наук, професору Царику Любомиру Петровичу за подаровану книгу.

Царик Л.  Природокористування : навчальний посібник / Л. Царик, І. Барна, І. Вітенко [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2015. –398 с. – ISBN 978-617-595-042-5

  Навчальний посібник підготовлений відповідно до програм навчальних предметів циклу «Збалансоване природокористування» підготовки фахівців спеціальності «Екологія, охорона навколишнього середовища». У ньому розглянуто історичні передумови і етнічні особливості розвитку природокористування, його зміст як наукового напряму і навчальної дисципліни. Висвітлено сутнісні засади основних форм, видів і типів природокористування, їх вплив на компоненти навколишнього середовища, підходи щодо оптимізації наслідків господарської діяльності на стан навколишнього середовища загалом.
  Навчальний посібник написаний для студентів природничих і гуманітарних спеціальностей вишів, зокрема: «Екологія...», «Географія», «Економіка природокористування» тощо, рекомендований працівникам відомств, управлінь і департаментів господарюючих суб'єктів і управлінських структур, вчителям, учням старшої і профільної школи.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]