Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка щиро вдячна кандидату географічних наук, викладачу кафедри географії України і туризму Рудакевичу Івану Романовичу за подаровані книги.

Рудакевич, І. Р Географічне прогнозування : навчальний посібник / І. Р. Рудакевич. – Тернопіль : Вектор, 2013. – 100 с.

  Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Географія». У ньому подані організаційно-методичні основи навчального курсу «Географічне прогнозування». У посібнику поданий опорний конспект лекцій, який охоплює усі теми курсу. Пропонуються також завдання для аудиторних практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи студентів. Окремо подані зразки тестових завдань для поточного і підсумкового оцінювання знань студентів. До кожного лекційного та практичного завдання подано перелік рекомендованої літератури, а також питання для самоконтролю. Видання розраховане для студентів географічних факультетів стаціонарної та заочної форм навчання, які навчаються за спеціальністю «Географія».

Туроперейтинг : навчальний посібник / кол. авт.: В. Я. Брич, О. Є. Гарбера, О. Я. Гугул [та ін.]. – К. : Кондор, 2014. – 276 с. – ISBN 978-617-7278-13-8

  Навчальний посібник сприятиме формуванню у студентів теоретичних та практичних знань з питань туроперейтингу.
  У виданні розкрито особливості організації діяльності туроператора, охарактеризовано технологічні процеси проектування, розробки та збуту турпродукту, висвітлено особливості співпраці туроператора з постачальниками та діловими партнерами, розкрито фінансові та облікові аспекти туроперейтингу, виявлено критерії оцінки якості комплексного туристичного обслуговування, висвітлено можливості інформаційних технологій у діяльності туроператора.
  Навчальний посібник рекомендовано для студентів напряму підготовки «Туризм» галузі знань «Сфера обслуговування», а також для викладачів, аспірантів та фахівців, які вивчають питання туристичної індустрії.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]