Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка щиро вдячна професору, декану фізико-математичного факультету КДПУ ім. В. Винниченка Ріжняку Ренату Ярославовичу за подаровану книгу.

Ріжняк, Р. Я. Розвиток інформатики та інформаційних технологій у вищих навчальних закладах України у другій половині ХХ – на початку ХХІ століття: монографія / Р. Я. Ріжняк. – Кіровоград : КОД, 2014. – 436 с. – ISBN 978-617-653-006-0

  У монографії досліджено становлення та розвиток інформатики та її впровадження у вищій школі України протягом другої половини XX - початку XXI століття. ІІростсжено еволюцію нормативно-правового забезпечення розвитку інформатики та інформатизації вищої освіти, вивчено розвиток наукових ідей про інформатику та інформатизацію вишів України, досліджено історію апаратного та програмного забезпечення вищих навчальних закладів нашої держави протягом означеного періоду.
  Монографія розрахована на науковців, фахівців у галузі історії науки і техніки, викладачів, аспірантів, студентів вищих закладів освіти, а також на всіх, хто цікавиться історією інформатики та інформатизації.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]