Висловлюємо щиру подяку краєзнавцю, літературознавцю, громадсько-політичному діячу Ониськіву Михайлу Михайловичу за подаровані бібліотеці книги.

Ониськів М. М. Сподвижники поля духовного. Лауреати Всеукраїнської літературно-мистецької та громадсько-політичної премії імені Братів Богдана та Левка Лепких : довідник-антологія (1991-2013) / М. М. Ониськів, В. Б. Уніят. – Вид. 2-ге, доповн. та уточнене. – Тернопіль : Терно-граф, 2014. – 112 с. – ISBN 978-966-457-211-5

  "Сподвижники поля духовного" - друге, доповнене та уточнене видання, що репрезентує володарів поважної громадської літературно-мистецької відзнаки, яку заснував у 1991 році журнал "Тернопіль" і якою увінчано майже сотню представників творчої інтелігенції з України та світу.
  Довідник буде корисним для школярів і студентів, краєзнавців та вчителів, усіх тих, хто цікавиться сучасним розвоєм рідного слова, музики й пісні.

Ониськів М. Автографи. Бібліографія. Вибране… / Михайло Ониськів. – Тернопіль : Джура, 2012. – 732 с. – ISBN 978-966-185-083-4

  У книжці під однією обкладинкою зібрано все краще, що вилущене із соняха творчого доробку відомого поета і краєзнавця, журналіста і літературного пошуковця та громадського діяча упродовж п'ятдесяти літ його невтомної праці на Вінниччині, Буковині, Прибалтиці і Тернопіллі і котре певною мірою дає ключ до розуміння реалій, в яких довелося жити і творити його поколінню. Книга пересипана рідкісними фотосвітлинами, окремі з яких публікуються вперше. Автор буде вдячний усім, хто дочитає цей томик до кінця.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]