Висловлюємо щиру подяку доценту кафедри філософії Житомирського національного агроекологічного університету Михайлу Григоровичу Тофтулу за подаровані книги.

 

259

Тофтул М. Г. Енциклопедичний словник з історії та теорії моралі : словник / М. Г. Тофтул. – Житомир : Видавець О. О. Євенок, 2016. – 684 с.

 

   Словник містить помад 800 (825) статей, в яких розкривається зміст основних понять історії і теорії моралі та погляди відомих дослідників проблем моралі різних епох. Крім того, у словнику містяться біля ста термінів і висловів на давньогрецькій, латинській та деяких інших іноземних мовах; даються приклади влучних афоризмів, що стосуються відповідних проблем.
   Адресується студентам і викладачам вищих учбових закладів, насамперед викладачам курсу етики. Прислужиться і всім, хто звертається до етики з метою підвищення своєї моральної культури чи просто цікавиться історією і теорією моралі.

260

Тофтул М. Г. Сучасний словник з етики : словник / М. Г. Тофтул. – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2014. – 416 с.


   Словник містить визначення більше чотирьохсот термінів, в яких з'ясовується: змісг основних понять теорії та історії моралі; вклад відомих теоретиків моралі в розвиток етики, зокрема й українських; біля ста термінів і висловів на давньогрецькій, латинській та інших іноземних мовах; даються приклади влучних афоризмів, що стосуються відповідних мораіьних проблем.
   Адресується студентам вищих учбових закладів. Прислужиться і всім, хто звергається до етики з метою підвищення рівня своєї моральної культури чи просто цікавиться теорією та історією моралі.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]