Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку кандидату історичних наук, доценту кафедри нової та новітньої історії зарубіжних країн історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Наталії Данилівні Городні за подаровану книгу.

 

125

Городня Н. Д. Східна Азія у зовнішній політиці США (1989-2013 р р.): монографія / Н. Д. Городня. – Київ : Прінт-Сервіс, 2014. – 528 с.


   У монографії на тлі регіональних процесів у Східній Азії досліджено зовнішню політику США постбіполярного періоду на двосторонньому і багато сторонньому рівнях, американсько-японські та американсько-китайські відносини, політику США на Корейському півострові та в Південно-Східній Азії, формування й еволюцію регіональних багатосторонніх інституцій, роль у них та відносини з ними США.

   Дослідження здійснено на основі аналізу широкого кола джерел, наукової літератури та поточної інформації ЗМІ. Воно може бути корисним для науковців, дипломатів, викладачів, студентів, а також для тих, хто ціка виться сучасною історією і міжнародними відносинами.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах