Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору педагогічних наук, доценту кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи ТНПУ ім. В. Гнатюка Петришин Людмилі Йосипівні за подаровані книги (в кількості 10 примірників).

 

321

Педагогічні технології в сучасних наукових дослідження: досвід та інновації : монографія / за ред. С. Я. Харченка. – Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2017. – 372 с.


   У монографії представлено теоретичні та методологічні засади розробки та практичного використання інноваційних педагогічних технологій в освітньому процесі, зокрема розкрито педагогічні технології підготовки фахівців соціальної сфери, а також технологічний підхід у професійній підготовні майбутніх учителів. Установлено, що технологічний підхід до процесу навчання і соціального виховання має право на існування в контексті нової освітньої парадигми лише в тому випадку, якщо він трансформується в інстру мент, що забезпечує особистісно-орієнтованнй, гуманістичний характер цілісного процесу навчання та виховання.
   Книгу призначено для науково-педагогічних, наукових і педагогічних працівників.

320

Соціальна робота: підручник для студентів вищих навчальних закладів / за ред. Н. Г. Ничкало. – Тернопіль : ВАТ ТВПК «Збруч», 2017. – 330 с.


   У підручнику викладено актуальні проблеми соціальної роботи як феномена сучасної цивілізації, зокрема філософії професійної соціальної роботи, її суті, завдань, основних напрямів і функціональних аспектів. На основі документальних і літературних джерел схарактеризовано особливості соціальної роботи як важливої складової державної політики у США, Великій Британії, Франції, Німеччині та Україні. Окреслено перспективи розвитку соціальної роботи у контексті інтеграційних процесів у XXI столітті.
   Для студентів і магістрантів вищих навчальних закладів, працівників соціальних служб, аспірантів і докторантів.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]