Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку методисту Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, випускнику природничого факультету Тернопільського державного педагогічного інституту 1990 року Анатолію Олександровичу Пасічнику за подаровані книги.

 

195

Пасічник А. В обіймах слів / Анатолій Пасічник. – Тернопіль : Крок, 2018. – 154 с.


   До другої поетичної збірки А. Пасічника “В обіймах слів” увійшли нові вірші про найглибші почуття людини, про красу довкілля, про урбаністичне середовище, про духовний зміст життя, а у віршах про війну на сході України кожне слово написано без вагань, не залишаючи місця для компромісу.
   Збірка розрахована на широке коло шанувальників поетичного слова.

196

Пасічник А. Поезія натхнення / Анатолій Пасічник. – Львів : ЗУКЦ, 2016. – 60 с.


   Увазі читачів пропонується перша поетична збірка львів’янина Анатолія Пасічника, яка охоплює понад двадцятип’ятирічний період життя. У віршах, які ніколи не планувалися бути надрукованими, багато юнацької наївності, загадкової закоханості, життєвої зрілості, захоплення красою довкілля.
   До збірки увійшли перші вірші, які писалися на студентській лаві; ліричні етюди, написані серцем; патріотичні вірші про сучасну історію України; дитячі поезії, написані для донечок.
   Збірка розрахована на широке коло читачів.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]