Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку кандидату наук з фізичного виховання і спорту, доценту кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров′я і спорту Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка Сергію Георгійовичу Приймаку за подаровану книгу.

 

252 Приймак С. Г. Спортивно-педагогічне удосконалення студентів: морфофункціональне забезпечення діяльності : монографія / С. Г. Приймак. – Чернігів : ПАТ «ПВК «Десна», 2018. – 292 с.

   У монографії розглянуто функціональну підготовленість студентів, що спеціалізуються у різноспрямованих видах спорту. Визначені сучасні уявлення про тілобудову та структуру функціональної підготовленості та їх якісні характеристики. Визначено особливості соматотипу та функціональної підготовленості в залежності від спеціалізації та енергетичного забезпечення спортивно-педагогічної діяльності. Розглянуті аспекти методології та організації контролю і оцінки сомагготипу, функціональної підготовленості та функціонального стану систем організму, що забезпечують успішність спортивно-педагогічної діяльності. Наведено методи діагностики тілобудови, функціонального стану вегетативних систем організму і фізичної працездатності.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]