Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку магістру педагогічної освіти, асистенту кафедри журналістики ТНПУ ім. В. Гнатюка Надії Володимирівні Янець за подаровані книги.

 

260

Права людини та мас-медіа в Україні: збірник конспектів лекцій / за заг. ред. І. Виртосу, К. Шендеровського. – Київ : Інститут журналістики КНУ імені Т. Шевченка, 2018. – 260 с.


   Збірник конспектів лекцій «Права людини та мас-медіа в Україні» розрахований для журналістів, студентів, аспірантів, викладачів, а також для широкого кола читачів, хто цікавиться медійними процесами в Україні.
   Це спеціальне видання підготовлено в рамках реалізації програми стажування/підвищення кваліфікації викладачок і викладачів журналістики «Академія з прав людини для журналістів та журналісток» за фінансування Програми розвитку ООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії.
   Погляди, висловлені в публікаціях, належать авторам і не обов'язково відображають позицію ініціаторів програми.
   Збірник загалом або окрему її частину (конспект лекції) може використати будь-який вищий навчальний закладдля підготовки студентів-журналістів або будь-яка медіаорганізація для підвищення кваліфікації журналістів-практиків на цінностях прав людини. В електронному форматі тексти доступні на сторінці «Лекції викладачів» ресурсного хабу Інституту журналістики «Права людини та медіадіяльність» за посиланням: http://labs.journ.univ.kiev.ua/hrj/.

261 Права людини та медіа діяльність: збірник навчальних програм викладачів і викладачок журналістики / за ред. К. Шендеровського. – Київ : Інститут журналістики КНУ імені Т. Шевченка, 2018. – 174 с.

   Збірник вміщує тексти навчальних програм, авторами яких є викладачі журналістики з різних ВНЗ України: учасниці та учасники спеціальної програми «Академія прав людини для журналістів та журналісток» (вересень 2017 - березень 2018 рр.). Всі навчальні програми пройшли апробацію, рекомендовані до друку. При викладанні матеріалу навчальної програми, автори / укладачі дотримувались основних вимог відповідного навчального закладу. Збірка в цілому, або окрема її частина може бути використані будь-яким вищим навчальним закладом для підготовки студентів-журналістів або будь-якою медіаорганізацією для підвищення кваліфікації журналістів-практиків на цінностях прав людини. В електронному форматі тексти доступні на сторінці «Кафедри пропонують» ресурсного хабу Інституту журналістики «Права людини та медіадіяльність» за посиланням: http://labs.journ.univ.kiev.ua/hrj/.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]