Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку кандидату психологічних наук, доценту Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Олені Іванівні Галян за подаровану книгу.

 

 313

Галян О. Особистість школяра у вимірах суб’єктності: історико-педагогічний дискурс : монографія / Олена Галян. – Дрогобич : Коло, 2017. – 360 с.

 

   Монографію присвячено розкриттю особливостей генерації та розвитку ідеї суб’єктності особистості школяра у вітчизняному педагогічному дискурсі XX століття. З огляду на змістові характеристики категорії «суб’єктність» як педагогічного феномену окреслено засадничі концептуальні положення, які сприяють її експлікації в площині педагогічної теорії та практики. Простеженс динаміку та визначено закономірні тенденції формування уявлень про школяра на рівні суспільно-особистісного, освітньо-наукового та учнівського профілії суб’єктності.
   Для фахівців у галузі педагогіки, психології та суміжних людинознавчий дисциплін, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, а також усіх, хт( цікавиться питаннями вітчизняної інтелектуальної історії.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]