Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку кандидату психологічних наук, доценту кафедри практичної психології Віктору Іллічу Сіткарю за подаровані книги.

 

569

Аналіз вразливості жінок та чоловіків в контексті децентралізації на територіях України, що постраждали від конфлікту: звіт, вересень 2017. – Київ : [б.в.], 2017. – 70 с.


   «Аналіз вразливості жінок та чоловіків в контексті децентралізації на територіях України, що постраждали від конфлікту» було проведено за участі групи консультантів у період з жовтня 2016 р. по квітень 2017 р. у рамках спільної програми ПРООН та ООН Жінки «Відновлення управління та сприяння примиренню в. постраждалих від кризи громадах України», яку фінансує Європейський Союз.
   Цей звіт було підготовано за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст цього видання несе відповідальність сама організація. Видання в жодному разі не відображає погляди Європейського Союзу.
   Погляди, висловлені в цьому виданні, не обов'язково відображають погляди структури ООН Жінки, ООН чи будь-якоїїї афілійованої організації.

570

Непервана освіта: акмеологічні студії (Педагогічні науки. Психологічні науки): науковий журнал / за заг. ред. Гладкової В. М. – Київ : Київський університет ім. Б. Грінченка, 2017. – №2. – 108 с.


   Зміст журналу присвячено актуальним проблемам досягнення вершинних результатів особистості у різні вікові періоди в контексті діяльності як традиційних, так і сучасних соціальних інститутів — родина, релігія, освіта (формальна, неформальна та інформальна), наука, засоби масової інформації тощо.
   Авторами журналу є досвідчені та молоді науковці в галузі філософії освіти, педагогіки та психології.

571

Оцінка ґендерного впливу на сектор безпеки та оборони України 2017 року / вст. слово І. Климпуш-Цинцадзе. – Київ : [б.в.], 2017. – 81 с.


   Оцінка ґендерного впливу Сектора безпеки та оборони в Україні була проведена експертками ООН Жінки в Україні Оленою Сусловою та Еммікі Руз. в рамках глобального проекту структури «ООН Жінки» «Глобальні можливості для жінок, миру та безпеки: Від резолюцій до відповідальності та лідерства» в 2017 році.
   ООН ЖІНКИ є структурою ООН, яка працює над питаннями ґендерної рівності та розширенням прав і можливостей жінок. Світовий лідер в питаннях, які стосуються жінок та дівчат, організація ООН Жінки була заснована з метою покращення реалізації їх потреб у всьому світі, ООН Жінки підтримує держави-члени ООН у встановленні світових стандартів для досягнення ґендерної рівності та співпрацює з представниками уряду та громадянського суспільства щодо розробки    законів, стратегій, програм та послуг необхідних для реалізації цих стандартів. Організація виступає за рівноправну участь жінок у всіх аспектах життя, і зосереджується на п’яти пріоритетних цілях: збільшення лідерства жінок та їх активна участь в процесах розвитку, боротьба з насиллям проти жінок; залучення жінок до всіх аспектів у процесах миробудівництва та безпеки; розширення повноважень    жінок в економічній сфері; надання пріоритетності питанням ґендерної рівності в питаннях державного планування та бюджетування. Окрім того, ООН Жінки координує та підтримує систему роботи ООН у питаннях покращення ситуації з ґендерною рівністю.

572

Посібник із реалізації загальної рекомендації №30 та резолюцій ради безпеки ООН «Жінки, мир, безпека» / Ейслінг Свейн, Кесерін О'Рурке. – Київ : [б.в.], 2015. – 27 с.


   Цю публікацію можна вільно використовувати у некомерційних цілях, із зазначенням ООН Жінки. Будь-яке інше використання публікації має відбуватися із дозволу ООН Жінки у письмовому вигляді, який організація може надати після надходження письмового прохання про надання дозволу. Будь-яке використання змісту, повністю чи частково, у будь-якому паперовому чи електронному вигляді, включаючи публікацію онлайн, повинно супроводжуватися зазначенням ООН Жінки як оригінального видавця, або ж зазначенням авторського права ООН Жінки таким чином: «Авторське право © 2015 Структура Організації Об'єднаних Націй з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок. Усі права на використання у будь-якій країні світу збережено». Жоден користувач не уповноважений надавати право на публікацію чи зміст, які можуть обмежити права ООН Жінки.
   Погляди, висловлені у цій публікації, - це погляди авторок, і вони не обов'язково відображають думку ООН Жінки, Організації Об'єднаних Націй чи будь-які іншої організації, пов'язаної з ними.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах