Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку кандидату медичних наук, доценту кафедри здоров'я людини, фізичної реабілітації та безпеки життєдіяльності Людмилі Олексіївні Вакуленко, кандидату медичних наук, доценту, в. о. завідувачці кафедри здоров'я людини, фізичної реабілітації та безпеки життєдіяльності Ользі Романівні Барладин за подаровану книгу.

 

404

Фізична терапія. Ерготерапія : практикум до практичних, лабораторних занять, завдання для самостійної роботи та індивідуальні навчально-дослідні завдання для студентів 2 курсу. Спеціальність «Фізична терапія» / Л. О. Вакуленко, О. Р. Барладин, Д. В. Вакуленко. – Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2018. – 106 с.


  У посібнику (відповідно до навчальної програми) підготовлено: план фактичних та лабораторних занять, контрольні запитання, завдання з індивідуальних навчально-дослідних завдань до кожного з них. Останні включають завдання з доповнення змісту таблиць, алгоритмів, аналізу та доповнення зображень на рисунках. Посібник призначений для підготовки фахівців з фізичної терапії, ерготерапії.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]