Наукова бібліотека  висловлює щиру подяку історичному факультету ТНПУ ім В. Гнатюка  за подаровану книгу в кількості 6 одиниць.

 

125

Пірен М. І. Європейські цінності – детермінанта змін в сучасній Україні: навчальний посібник-практикум / М. І. Пірен. – Чернівці : Друк Арт, 2016. – 256 с.

 

   У навчальному посібнику-практикуму розглянуто сутність європейських цінностей як базової основи суспільно-політичних змін демократичного характеру.

   Головну увагу приділено перезавантаженню мислення політико-владної еліти України усіх рівнів на компетентнісний підхід до самоосвіти щодо утвердження нового демократичного врядування, а також запропоновано психологічні поради для самоаналізу, тести щодо мотивації та самоорганізації особистості на активну участь у діяльності суспільних інститутів та громадських організацій.

   Посібник-практикум призначений для держслужбовців, керівників органів місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, студентів з метою їх самопідготовки до результативної професійної та громадської діяльності.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах