Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору хімічних наук, доценту кафедри органічної хімії хімічного факультету Київського національного університету ім. Т. Шевченка Олександру Олеговичу Григоренку за подаровану книгу (5 примірників).

 

11

Григоренко О. Сучасні методи органічного синтезу : підручник для студен­тів хімічних спеціальностей / Олександр Григоренко, Ольга Шабликіна. – 2-ге вид. – Київ : Наш Формат, 2021. – 568 с.

 

   У книжці розглянуто найвагоміші для сучасного органічного син­тезу перетворення. Поданий матеріал охоплює уявлення про рівні окиснення органічних молекул, важливі способи трансформації функціональних груп, способи добування й використання метало­органічних сполук, паладій-каталізовані реакції сполучення, гене­рування і реакційну здатність енолятів, теоретичні та практичні аспекти синхронних реакцій, а також методи побудови певних структурних фрагментів, зокрема три-, чотири-, п’яти- та шести­членних карбоциклів.

   Для студентів ОС «Магістр» і «Доктор філософії» за спеціаль­ністю «Хімія», зокрема спеціалізацій «Органічна хімія» та «Хімія природних сполук». Також рекомендовано викладачам і науковцям, що працюють у галузі хімії та суміжних наук.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]