Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка  щиро вдячна кандидатці історичних наук, доцентці кафедри всесвітньої історії та релігієзнавства Ірині Олегівні Федорів за подаровані книги.

 

214

Гасай Є. Втрачені та знайдені / Єфрем Гасай. – Тернопіль : Принтер-Інформ, 2007. – 269 с.

 

   У пропонованій читачам новій книжці тернопільського дослідника і краєзнавця Єфрема Гасая зібрано надзвичайно хвилюючі розповіді про людські долі, які в силу тих чи інших обставин були втрачені на життєвих перехрестях, але завдяки важким пошукам віднайдені, повернуті із забуття або вкарбовані у безсмертя.
   Кожен рядок книжки проникнутий великою любов’ю до людини, яка чекає на хвилюючу зустріч з матір’ю, родиною чи з історичною подією, що відійшла у далеке минуле. Жоден епізод не залишить читача байдужим, найчастіше викличе у нього жаль за тим, що не повернути, але збудить радість від того, що вдалося повернути…
215
Три дні вересня вісімдесят дев'ятого : матеріали Установчого з'їзду Народного руху України за перебудову / Упорядник Є. Жеребецький. – 2-ге вид. – Київ : "Українська енциклопедія" імені М. П. Бажана. 2009. – 496 с.
217 Зродились ми великої години : альманах. №2 / Упоряд. Я. Є. Буяк. – Тернопіль : Тернограф, 2017. – 96 с.
216 Біля витоків Незалежності : у рамках проекту «Шляхом українських патріотів» : до 20-річчя відновлення Незалежності України / Молодіжний Рух Києва, Інститут соціального розвитку українців, Всеукраїнське Товариство "Просвіта" імені Тараса Шевченка ; упоряд. М. Сидоржевський. – Київ, 2011. – 336 с.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]