Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку Володимир-Волинському Діанетичному Фонду за подаровані книги.

 

171

Хаббард Л. Р. Діанетика. Вихідні тези / Л. Рон Хаббард. – Denmark : New Era Publications, 2009. – 273 с.

 

   Призначення Діанетики полягає в тому, щоб перевести людину через прірву нераціонального, виняткого реактивного мислення і допомогти почати новий етап, - етап конструктивного просування до найвищої мети» /Л Рон Хаббард/
176

Хаббард Л. Р. Діанетика: еволюція науки / Л. Рон Хаббард. – Denmark : New Era Publications, 2009. – 273 с.

 

   «Оптимальна обчислювальна машина це те, що багато хто з нас обмірковував. Якщо спробувати уявити собі такий комп’ютер, то спочатку може здатися, що це має бути щось неймовірне. Але така машина існує, і це факт. Сьогодні використовуються мільярди таких машин, і  набагато,набагато  більше було створено й використовувалося в минулому. У дійсності ви є власником однієї з них. Бо мова йде про людський розум.» /Л.Рон  Хаббард/
172

Хаббард Л. Р. Діанетика: сучасна наука про розум / Л. Рон Хаббард. – Denmark : New Era Publications, 2009. – 685 с.

 

180 Хаббард Л. Р. Настільна книга для преклерів / Л. Рон Хаббард. – Denmark : New Era Publications, 2009. – 421 с.
177 Хаббард Л. Р. Проблеми роботи : саєнтологія для робочих буднів / Л. Рон Хаббард. – Denmark : New Era Publications, 2009. – 184 с.
173 Хаббард Л. Р. Саєнтологія : новий погляд на життя / Л. Рон Хаббард. – Denmark : New Era Publications, 2009. – 371 с.
174

Хаббард Л. Р. Саєнтологія : основи життя : книга з теоретичних і практичних основ Саєнтології для початківців / Л. Рон Хаббард. – Denmark : New Era Publications, 2009. – 233 с.

 

   «Можливо, вас учили, що пізнати розум, дух і життя дуже складно. Ось перший принцип Саєнтології: пізнання розуму, духа й життя можливе.
175 Хаббард Л. Р. Самоаналіз : проста книга для допомоги самому собі, що містить тексти й методики, основані на відкриттях Діанетики / Л. Рон Хаббард. – Denmark : New Era Publications, 2009. – 379 с.
178 Хаббард Л. Р. Шлях до щастя : путівник до кращого життя, оснований на здоровому глузді / Л. Рон Хаббард. – Denmark : New Era Publications, 2009. – 233 с.
179 Хаббард Л. Р.  Вступ до Саєнтології  - диск. - (2 прим.)

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]