Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку поетесі, членкині літературно-мистецького об′єднання "Сонях" ім. Бабляка  Тетяні Пилипчук за подаровані книги.

 

8 

   Пилипчук Т. Завдячую тобі / Тетяна Пилипчук. – Харків : Мачулин, 2022. – 300 с.

 

   Книга Тетяни Пилипчук “Завдячую тобі” – це збірка поетичних творів, які об’єднані темою кохання. Книгою авторка висловлює свої почуття і вдячність людині, яка надихнула на написання саме цих віршів.
   Поетеса спонукає своїх читачів нічого не боятися, відганяти сумніви: пірнати у вир почуттів і насолоджуватись цим моментом, безмежно довіряючи коханій людині.
7

   Пилипчук Т. Тільки з тобою / Тетяна Пилипчук. – Харків : Мачулін, 2023. – 236 с.

 

   Книга Тетяни Пилипчук “Тільки з тобою” – це збірка поетичних творів, які об’єднані темою кохання. Книгою авторка висловлює свої почуття і вдячність людині, яка надихнула на написання цих віршів. 
   Поетеса спонукає своїх читачів нічого не боятися, відганяти сумніви, пірнати у вир почуттів і насолоджуватись цим моментом, безмежно довіряючи коханій людині.
9

   Пилипчук Т. Незалежні / Т. Пилипчук, В. Спірякіна, Р. Палаш. – Харків : Мачулін, 2023. – 264 с.

 

   Збірка віршів та прози “Незалежні” авторів з Дунаєвеччини створена на основі чотирьох книг, які були надруковані для підтримки бойового духу українських захисників і тих, хто цього потребує у воєнний час. 
   До книги увійшли твори Тетяни Пилипчук, Віри Спірякіної, Руслана Палаша.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]