Студенти Тернопільського педагогічного відвідали колонію для неповнолітніх

ЗМІ 86      Студенти-практиканти Тернпільського національного педагогічного університету побували у колонії для неповнолітніх. Педагоги-психологи проводили бесіди з ув'язненими.

У приміщенні Тернопільського міського підрозділу Тернопільського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області студентами-практикантами інституту педагогіки та психології Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка було проведено методику визначення акцентуацій характеру у підлітків та арт-терапевничу роботу на тему: «Вільний малюнок». 

Дані методики були спрямовані на визначення типу акцентуацій характеру неповнолітньої, виявлення прихованої агресії та ідентифікації себе в просторі. Неповнолітня, яка перебуває на обліку в інспекції приймала активну участь в заході, виявила зацікавленість і бажання почути психологічну характеристику стосовно себе. 

Старший інспектор Тернопільського МП Тернопільського МВ КВІ управління ДПтС України в Тернопільській області Мар’яна Ткач

 

Опубліковано на сайті "BezTabu"

25 листопада 2015

Джерело: beztaby.te.ua

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]