Тернопіль матиме студентський фестиваль-конкурс

ЗМІ 95Нові таланти будуть шукати в Тернополі на студентському пісенному фестивалі-конкурсі «Окрилені піснею», що в оновленому форматі стартує із 2016 року.

За словами голови постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Володимира Міська, фестиваль уже включений у план розвитку культурно-мистецької сфери міста, відтак на його проведення буде виділено кошти.

«Фестиваль «Окрилені піснею» впродовж багатьох років успішно проводився у ТНПУ імені Володимира Гнатюка. Свого часу завдяки цьому фестивалю ми дізналися про таких обдарованих виконавців, як Олег Собчук, Надія Гураль, колектив «Тріода» та багато інших. Тому виникла ідея зробити його загальноміським і в такий спосіб підтримати молодих талановитих авторів та виконавців пісень. Тернопіль називають студентською столицею України. Впевнений, що завжди буде багато охочих взяти участь у фестивалі. Так у нашому місті може з’явитися ще одна мистецька принада,– зазначає депутат від Партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Володимир Місько.

Запрошуємо усіх молодих тернополян до участі в конкурсі! 

Опубліковано на сайті "TeNews.org.ua."

25 грудня 2015

Джерело: www.tenews.org.ua

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах