В Тернополі відбулася регіональна конференція-методичний семінар «Теорія і практика діяльності соціальних педагогів і соціальних працівників»

ЗМІ 115       Нещодавно відбулася регіональна конференція-методичний семінар «Теорія і практика діяльності соціальних педагогів і соціальних працівників» 
Організатори: 
ТНПУ ім. В.Гнатюка, Інститут педагогіки і психології, кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи. Доктор педагогічних наук, доцент І.І. Парфанович. 
Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної освіти. Центр практичної психології і соціальної роботи. Завідувач центру З.М. Коротюк.
Конференцію відкрили доктор педагогічних наук, доцент І.І. Парфанович та завідувач Центру практичної психології і соціальної роботи З.М. Коротюк.
 
ЗМІ 116ЗМІ 117
З вітальним словом виступив директор ТНВК ШЕЛ №9 ім. І.Блашкевич Г.В.Рибак. Учні виконали гімн школи - економічного ліцею.

 

ЗМІ 119
Учасників конференції привітав директор ТОКІППО, кандидат історичних наук, доцент О.М. Петровський. 
     ЗМІ 118   
Провідні науковці, методисти та практики обговорювали актуальність та потребу діяльності соціальних педагогів та соціальних працівників в умовах сьогодення. 
Слово мали Н.М.Горішна - доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи ТНПУ
 ЗМІ 120
 
 Г.І.Слозанська - доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи ТНПУ,  

ЗМІ 121

О.Л.Главацька - доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи,

ЗМІ 122

 
О.М.Ратинська - доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи,

ЗМІ 123

І.М.Чорна – доцент кафедри практичної психології, голова науково-методичної комісії ППВ Інституту педагогіки та психології,
ЗМІ 124
Т.В.Горбоніс - директор Тернопільського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді,
ЗМІ 125
Т.М.Яремчук – соціальний педагог ТНВК ШЕЛ №9 ім. І.Блашкевич.       
   ЗМІ 126
  Складна соціально-економічна та політична ситуація, що склалася в Україні, підвищує роль працівників психологічної служби та акцентує свою діяльність на захисті прав та свобод дітей, створення умов комфортного освітнього середовища, захисту честі і гідності учнів, вихованців, студентів та надання соціально-психологічної допомоги суб'єктам освіти в умовах антитерористичної операції на Сході країни. Організатори конференції вміло поєднали передові досягнення науки, методики та практики. Учасниками конференції вироблені рекомендації щодо подальшої діяльності та співпраці.

Опубліковано на сайті "20 хвилин"

5 квітня 2016
Джерело: te.20minut.ua

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]