Євгенія Кулеба стала "СтудМіс ТНПУ 2016"

ЗМІ 201Дефіле у купальниках, вечірніх сукнях, танці, співи, вірші, хімія та безліч іншого - так в педагогічному 15 листопада обирали "СтудМіс". З 12 учасниць корону та титул "СтудМіс ТНПУ 2016" отримала студентка 3-ого курсу факультету іноземних мов Євгенія Кулеба.
Конкурс відбувся у актовому залі педагогічного університету. Підтримати кожну учасницю прийшли рідні, друзі та одногрупники. Одним із традиційних конкурсів "СтудМіс" - відповіді учасниць на запитання, які для них підготували організатори конкурсу. 
Для дівчини це перший конкурс краси у якому вона взяла участь. Євгенія навчається на факультеті іноземних мов у групі ФА-32. 
- Я хотіла перемогти, але неочікувала, - каже зі слізьми на очах Євгенія Кулеба. - У мене зараз неймовірні емоції. Я хочу подякувати своїй сестричці, яка мені допомагала у підготовці номера на конкурс таланту і яка вийшла зі мною на сцену. Батькам, вони мене дуже підтримували. Хлопцеві, він також постійно підтримував. Друзям, одногрупникам та організаторам конкурсу.
 Опубліковано на сайті "20 хвилин"
15 листопада 2016

 Джерело: te.20minut.ua

YouTube

YouTube

YouTube

YouTube

YouTube

YouTube

YouTube 

YouTube

YouTube

 

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]