Вікторія Бачинська - випускниця Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка"Викладаю українську мову онлайн для франкомовних і англомовних людей із усього світу" - історія успіху випускниці Тернопільського педагогічного університету у Франції

Історія успіху звичайної дівчини з Тернополя, яка надихає, мотивує та вкотре доводить, що сучасна українська молодь - покоління креативних людей, які бажають і вміють вчитися та працювати, які гідно культивують національні традиції українського народу, мову та культуру за кордоном.

Вікторія Бучинська - випускниця Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вона зуміла за два роки підтвердити диплом магістра історії у Франції, закінчити курси  французької мови в ОFFI/CNED та зараз викладає українську мову онлайн для франкомовних і англомовних людей з усього світу. Це свідчить, по-перше, що наші заклади як сердньої, так і вищої освіти надають якісну освіту і дипломи наших вишів можна підтвердити в країнах Європи. По-друге, щиро тішить те, що українська молодь знайомить іноземців з нашою культурою, мовою та традиціями.

Вікторія розповіла про історію свого успіху в соціальних мережах та закликала підтримати її ідею - навчати української мови франкомовних і англомовних людей, адже, за словами Вікторії, багато іноземців захоплюються Україною і хочуть вчити нашу мову.

Підписуймося на сторінку в інстаграмі @say_oui_in_ukrainian, допоможімо Вікторії культивувати українську культуру у світі!

Допис Вікторії Бучинської із соціальних мереж подаємо мовою оригіналу:

"Привіт усім! Salut tout le monde! Hello everybody!

Так-так, це я, Вікторія. Це я та дівчинка, яка вчилась із вами у 16 школі, сиділа на першій парті і тягнула руку на всіх уроках історії Валентини Петрівни. Так тягнулась, що дотягнулась до історичного факультету ТНПУ. З багатьма з вас ми там і познайомились, але, правду кажучи, там я вже рідко сиділа на першій парті

Із деякими із вас ми знайомі завдяки спільним подорожам, а з деякими ми зустрілися без прив’язки до подій, а просто тому, що так мало статись. Родичі, і вам теж привіт! Давно не бачились!

Я вирішила поділитись, чим зараз займаюсь. Можливо, когось надихну, можливо, від когось почую пораду або критику. Я трохи хвилююсь, тому слова підтримки теж будуть дуже приємними. Як то кажуть тут: Bienvenu!

Тут - це у Франції, у регіоні Нормандія, де я живу два роки.

Я підтвердила свій диплом магістра історії і шукаю шляхи професійної самореалізації у цій середземноморській країні. Пройшла курси з французької мови в ОFFI/CNED і готуюся до здачі DELF C1. Завдяки моїм mon amour Franz і petite Adèle практикую її без вихідних 24/7

А ще я тестую сири! Вони тут божественні! І на 100% погоджуюсь із Шарлем де Голлем, який не розумів, як можна керувати країною, в якій 246 видів сиру

Я люблю Україну. І хочу, щоб її по-справжньому пізнали більше людей, які, я впевнена, полюблять її так само, як і я.

Тому я викладаю українську мову онлайн для франкомовних і англомовних людей із усього світу! Ви б здивувались, як багато іноземців захоплюються Україною і хочуть вчити нашу мову!

А щоб ще більше поширити нашу мову та культуру у світі, я починаю вести блог в інстаграмі. Він буде цікавий не лише для іноземців, але й українцям, які хочуть підтягнути свою англійську чи познайомитись із французькою! Отож, підписуйтесь на сторінку та діліться з друзями!

@say_oui_in_ukrainian 

Чекаю вас там! / Je vous attends là-bas! / I’m waiting for you there!"

Опубліковано на сайті https://academia.in.ua/

02/15/2021 - 14:46

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]