Географічний факультет ТНПУ співпрацює
з Регіональним офісом водних ресурсів
у Тернопільській області

 

Географічний факультет ТНПУ співпрацює з Регіональним офісом водних ресурсів у Тернопільській області (ФОТО)23 лютого фахівці Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області провели цікаву та пізнавальну лекцію для студентів-практикантів М1 курсу напряму підготовки “Науки про Землю” Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

Начальниця відділу водних відносин та басейнової взаємодії, ознайомила студентів із басейновим принципом управління водними ресурсами та структурою плану управління річковими басейнами.
Особливу зацікавленість у студентів викликала інформація про процедуру здійснення діагностичного моніторингу поверхневих вод Тернопільської області, про яку розповіла начальниця лабораторії моніторингу вод та грунтів.
Про структуру водокористування області та нововведення у державному обліку водокористування розповіла начальниця відділу ведення водного кадастру та моніторингу вод.
У ході зустрічі студенти проявили активність, поділились цікавими планами щодо дослідження річки Нічлава та обговорили можливість допомоги їм у цьому фахівців РОВР.
Для студентів така пізнавальна лекція стала одним з етапів проходження виробничої практики – важливої складової навчання за обраною професією.
Опубліковано на сайті ТНПУ ім. В. Гнатюка
24.02.2021
 

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]