ТНПУ та Байковецька ОТГ підписали договір про співробітництво у сфері освітиТНПУ та Байковецька ОТГ підписали
договір про співробітництво у сфері освіти
Угоду про співробітництво у сфері освіти між Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка та Байковецькою ОТГ Тернопільського району Тернопільської області підписали ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Богдан Буяк та  голова ОТГ Анатолій Кулик.
Підписання угоди про співробітництво  у сфері освіти між ТНПУ та Байковецькою сільською радою
Договір укладений терміном на п’ять років, передбачає співпрацю громади й університету щодо реалізації законодавства у сфері освіти, місцевого самоврядування та регіональних програм розвитку. Обидві сторони домовилися про налагодження спільної ефективної роботи. Угода передбачає розробку спільних наукових і дослідних ініціатив, проведення досліджень, надання консультаційних послуг та кооперацію у впровадженні новітніх інновацій. Учасники повинні сприяти застосуванню результатів наукових досліджень і розробок у практичній роботі органів управління, підприємств, установ та організацій Байковецької ОТГ та ТНПУ.
Обговорення особливостей співпраці між університетом та ОТГ
Реалізація основних завдань буде здійснюватися через проведення науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, лекцій та консультацій з питань розвитку територіальних громад. Студенти працюватимуть над науково-методичними розробками, науковими статтями і методичними рекомендаціями. Результати їхніх наукових досліджень будуть апробовані на базі органів управління Байковецької ОТГ та розташованих на її території підприємств, установ та організацій. Також передбачається спільна підготовка і подання проектів з актуальних напрямків розвитку Байковецької ОТГ.
Обговорення важливих питань співпраці
Співпраця між ТНПУ та Байковецькою ОТГ
Опубліковано на сайті ТНПУ ім. В. Гнатюка
02.03.2021

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]