ТНПУ у партнерстві
з Державною службою якості освіти
навчає експертів


10 лютого 2021 року управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області спільно з Центром післядипломної освіти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, в рамках підписаного меморандому про спіпрацю, здійснили навчання експертів з питань проведення інституційних аудитів закладів освіти за Модулем 4 «Оцінювання якості освітньої діяльності».

Спікерами навчального заняття були:

- Марк Бобровський, співавтор “Абетки для директора”, експерт проєктів в Офісі освітніх реформ при Міністерстві освіти і науки України, заступник директора ліцею “Універсум” м.Київ, який детально розкрив як нормативну, так етичну сторони оцінювання педагогічної діяльності освітнім експертом, що залучатиметься до інституційного аудиту. Ознайомив з алгоритмом складання аналітичної довідки щодо виконання даної вимоги.

- Олена Ліннік, експертка із забезпечення якості освіти (проєкт SURGe), професор кафедри початкової освіти Київського університету ім.Бориса Грінченка, зосередила увагу на оцінюванні здобувачів освіти, зокрема на формувальному оцінюванні, його значимості, змістовності та формі як у початковій, так і в старшій школі.

Навчання
Під час навчання


 

Опубліковано на сайті ТНПУ ім. В. Гнатюка

11.02.2021

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]