Студент тернопільського вишу у Бразилії захищає честь українського футболу (ФОТО)

Студент тернопільського вишу у Бразилії захищає честь українського футболу (ФОТО)

Національна дефлімпійська збірна України з футболу у стартовому матчі Дефлімпійських ігор у Бразилії перемогла футболістів Південної Кореї з рахунком 2:1. У складі збірної виступає уродженець Чортківщини. 20-річний Іван Рудзевич - студент Тернопільського національного університету ім. В. Гнатюка.

Про це розповідає "Номер один". Іван Рудзевич дебютував у чемпіонаті Тернопільської області 6 вересня 2020 року у виїзному матчі тернопільської «Агрониви-ТНПУ» проти бучацького «Колоса» (перемога – 3:1). Загалом у сезоні-2020 за «Агрониву» Іван встиг зіграти чотири поєдинки.
У сезоні-2021 виступав за ФК «Тернопіль-ТНПУ», за який провів шість поєдинків. Після першого кола перейшов у команду «Інваспорт» (Полтава). У зимовому сезоні-2021/22 захищав кольори тернопільського «Інваспорту» у першому дивізіоні Тернопільської футзальної ліги (відзначився шістьома забитими голами).

На Дефлімпіаді на першому етапі 20 футбольних збірних розділені на 4 групи по 5 команд. До наступного раунду виходять по дві кращі команди.

 

Тата Когут

10:01, 4 травня

0352 Сайт Тернополя

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]